17 Juli 2019, 14:55:14
News: Welkom op Het yamaha-forum veel te vinden over FZ1 en FZ8
Pagina's: [1]
Print
Auteur Topic: regulator?  (gelezen 5625 keer)
ronald
Junior
**
Berichten: 65« Gepost op: 11 Maart 2011, 12:39:54 »

Op de foto's van Big Jaap zijn Fz8,mijn Fazer8 heeft dit ook, hangt er op de rechterkant onderaan het blok,net voor het achterrempedaal een (volgens mij)regulator, die de omzetting van de stroom in goede banen leidt en heel heet kan worden(daarom hangt hij op deze ongelukkige, doch accepteerbare plaats).
Op de officiele foto's van Yamaha, of op de foto's van andere uitlaatdempers is deze nergens te vinden. Was deze gefotoshopt, of nog niet nodig op de préproductiemodellen?
Graag reactie natuurlijk.
Gelogd
Big Jaap
Volwaardig lid
***
Berichten: 173« Antwoord #1 Gepost op: 11 Maart 2011, 13:58:48 »

Ik heb vorig jaar in mei via Gebben officiele foto's van Yamaha gekregen en daar staat de spanningsregelaar wel op.
Maar ik vind het niet storend, is denk ik ook wel beter i.v.m. de koeling.

Maar wat mij op de Motorbeurs ook opviel bij Yamaha, bijna alle modellen (dus ook de FZ8) hadden een korte kentekenplaathouder met LED verlichting, terwijl normaal standaard de taartschep wordt geleverd.
Dus ook een beetje de mensen voor de gek houden vind ik
Gelogd
ronald
Junior
**
Berichten: 65« Antwoord #2 Gepost op: 12 Maart 2011, 18:00:10 »

bedankt voor de reactie, mij stoort hij echt niet, en als deze heel warm kan worden en de motorsturing in de war kan sturen, hangt hij hier zeker uit de weg.
Even over de plaathouder: in mijn bestelde kit zat ook de korte plaathouder, doch ik heb hem even achter de hand gehouden.
Resultaat: als je nu in regenweer rijdt, heb je geen opspattend water, en blijft zelfs de duo proper. Om op de foto, of de achterliggers een betere blik te geven op de brede achterslof en een 'amai graaf' reactie te krijgen, geldt voor mij de propere versie en stoort mij deze zeker niet. Ik laat deze 'taartschep' er gewoon op staan!!!!.

Gelogd
Erwin_pikke
Gast
« Antwoord #3 Gepost op: 13 Maart 2012, 21:28:07 »

Op de officiele foto's van Yamaha, of op de foto's van andere uitlaatdempers is deze nergens te vinden. Was deze gefotoshopt, of nog niet nodig op de préproductiemodellen?
Nee, deze foto was niet gefotoshopt. Op modellen zonder ABS staat die regulator elders (ik veronderstel waar de ECU van de ABS staat). Vandaar dat je die dan niet ziet... Trouwens, op modellen zonder ABS staan ook geen spoilertjes onder het motorblok.
Groeten!
Gelogd
Pagina's: [1]
Print
Ga naar: