16 Januari 2018, 13:41:58
News: Welkom op Het yamaha-forum veel te vinden over FZ1 en FZ8
Pagina's: [1]
Print
Auteur Topic: knipperlicht probleem  (gelezen 2586 keer)
patrickfz1
Nieuweling
*
Berichten: 9


« Gepost op: 9 Juni 2014, 19:53:50 »

Hallo, ik ben niet nieuw hier maar een poosje niet op het forum geweest en moest me weer opnieuw aanmelden.
Ik heb een probleem met mijn knipperlichten, als je ze bediend gaan ze niet knipperen maar alleen constant branden. Dit is zowel links als rechts en ook met de alarmlichtschakelaar. Relais stuk?Huh?Huh? En zo ja waar zit dat relais? Heb wel al via het werkplaatshandboek uitgevonden dat het een relais is van Denso FE 218 BH, kan hem alleen nergens op internet vinden waar deze te koop zijn. Iemand tips......
Gelogd
cees
Junior
**
Berichten: 92


A Yamaha drives always faster!


« Antwoord #1 Gepost op: 9 Juni 2014, 21:12:34 »

relais zit onder het bestuurders zadel, als je op de motor kijkt aan de rechterkant, een klein zwart vierkant kastje, ik zou het stekkertje een keer los halen en opnieuw monteren, het euvel is dan misschien al verholpen, relais gaan normaal niet zo gauw stuk.
Gelogd
Wallie
Held
*****
Berichten: 647


FZ1 for fun


« Antwoord #2 Gepost op: 10 Juni 2014, 20:09:49 »

Klinkt inderdaad als een 'verkleeft' relais.

Alarmlichten doen het dus ook niet???

Gelogd
patrickfz1
Nieuweling
*
Berichten: 9


« Antwoord #3 Gepost op: 10 Juni 2014, 21:22:37 »

Jawel zowel met knipperlicht rechts als links en ook met de alarmlichten blijven de knipperlichten constant branden en knipperen dus niet. Ik ga eens even op zoek naar het relais om hem door te meten.
Gelogd
Wallie
Held
*****
Berichten: 647


FZ1 for fun


« Antwoord #4 Gepost op: 10 Juni 2014, 21:32:13 »

Je kunt hem misschien ff wisselen met een ander relais.
Gelogd
GotFazeD
Held
*****
Berichten: 686



« Antwoord #5 Gepost op: 11 Juni 2014, 14:58:39 »

Meten is weten Knipoog
Gelogd


riding a Fz1 is not heaven,but i`m in heaven when i`m riding my Fz1.,Groetjes Berry
patrickfz1
Nieuweling
*
Berichten: 9


« Antwoord #6 Gepost op: 11 Juni 2014, 21:49:20 »

Nou relais gevonden en doorgemeten, het relais blijft "plakken". Na een tik erop gegeven te hebben werkt hij weer! Maar ja voor hoelang, ga toch maar ergens een nieuwe kopen. Alle bedankt voor de info.
Gelogd
Pagina's: [1]
Print
Ga naar: